NYHEDER FRA GERIMAX

Gerimax er i konstant udvikling og vi arbejder hele tiden på, at lave nye kosttilskud til dig og din hverdag.

Her på siden kan du læse om de nyeste skud på stammen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

NYHED! Tag energien med dig med Gerimax Naturlig, velsmagende energi – on the go

Vi kender det alle: Energien daler ud på eftermiddagen, og det kan være svært at holde koncentrationen oppe til de sidste opgaver eller finde energi til den der træningssession, man havde planlagt. Her kan det være rart med et tilskud hurtig energi, så man igen kan finde tilbage til sin normale mentale og fysiske ydeevne. Netop dette kan Gerimax, som har sørget for danskernes energitilskud siden 1981, hjælpe med.

Energy To Go er Gerimax’ nyeste tilskud af energi, og mens den primære ingrediens hos Gerimax normalt er ginsengroden, indeholder Energy To Go i stedet ekstrakt fra de koffeinholdige guaranabær. Energy To Go er et velsmagende kosttilskud, du kan tage med på farten og indtage, når det passer dig. Tilskuddet kommer nemlig i små, praktiske breve med pulver, som du nemt opløser i et koldt glas vand og nyder som en forfriskende drik. Energy To Go hjælper dig med energien, da det både indeholder guarana med naturlig koffein samt vitamin C, B12 og pantothensyre (B5).

Naturlig energi

Guarana er en slyngplante med oprindelse i Amazonområdet. Planten bærer små røde frugter, som indeholder flere forskellige bioaktive stoffer, herunder koffein. Guaranabær indeholder faktisk 2-4,5% koffein, hvilket er dobbelt så meget som kaffebær. Det er derfor en oplagt ingrediens i kosttilskud. Koffein hjælper til øget opmærksomhed og til at forbedre koncentrationen og virker indenfor 30 minutter. Guarana hjælper mod udmattelse og træthed. Vitamin C, B12 og pantothensyre (B5) bidrager ligeledes til at mindske træthed og udmattelse, mens pantothensyre (B5) også bidrager til normal mental ydeevne, og vitamin C bidrager til at understøtte immunsystemets normale funktion.

NYHED: Gerimax Energy To Go med ingefær og citron

Gerimax Energy To Go er et kosttilskud med guarana, C-vitamin og B-vitaminer bestående af små breve med pulver, der opløses i et koldt glas vand og drikkes som en forfriskende drik med smag af ingefær og citron. Guarana modvirker træthed og udmattelse. Uden tilsat sukker.

NYHED: Gerimax Energy To Go med kiwi og combawa

Gerimax Energy To Go med smag af combawa lime og kiwi består af små breve med pulver, der opløses i et glas vand og nydes som en forfriskende drik. Kosttilskuddet indeholder guarana, som hjælper mod træthed og udmattelse, samt C-vitamin og B-vitaminer. Uden tilsat sukker.

 

Anbefalet daglig dosis: 1-2 breve til voksne fra 18 år. Daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Højt koffeinindhold (160 mg/2 breve). Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende. Indeholder sødestof.

gerimax, videocover, yndlingskollega gerimax, videocover, yndlingskollega