Gerimax - lidt ekstra energi til hverdagen

Gerimax® blev lanceret i Danmark i 1981. Lige siden er produktsortimentet konstant blevet fornyet og forøget for at fortsætte med at forsyne danskerne med kvalitetsprodukter indeholdende ingredienser, der hjælper med energien enten her og nu eller efter 3 ugers indtag.

Grundstammen i Gerimax® er den velkendte rod – Ginseng. Langt de fleste produkter i Gerimax®-serien indeholder ginseng. I Gerimax® bruger vi den fineste ginseng af typen Panax ginseng C.A. Meyer med et standardiseret indhold af de aktive stoffer i ginseng kaldet ginsenosider.

Derudover findes der i Gerimax®-serien produkter der indeholder andre traditionelle urter og planter som Rosenrod og Guarana. Det er urter, planter og rødder, som alle har indflydelse på dit energiniveau.

Ginseng hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration. Rosenrod og Guarana modvirker træthed og udmattelse.

Gerimax® fås både som flydende, tabletter eller som pulver smart doseret i små breve lige til at blande i et glas vand. Så der er noget til ethvert behov og for enhver smag.

Jette, forbrugerkonsulent, orkla care

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så spørg vores forbrugerkonsulent, Jette.

gerimax, forhandlere

Find forhandler

Du finder Gerimax på hylderne hos landets supermarkeder samt i udvalgte webshops. Du kan se listen over online forhandlere her:

Frame 46

Nyheder fra Gerimax

Læs mere om nyhederne fra Gerimax